Se încarcă...
Listă de dorințe

LEGO Creator: Astronaut (31152)

Jucărie
198,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208760
  • Livrare la domiciliu
    p
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Creator: Astronaut (31152) - descriere

Set LEGO Creator 3 in 1 cu astronaut reconstruibil

Fanii LEGO de 9 ani+ se pot lansa in spatiu pentru a explora planete noi prin recrearea de aventuri spatiale cu jucaria de constructie LEGO Creator Astronaut (31152). Figurina astronaut include un rucsac cu propulsie detasabil, picioare, brate si degete articulate si o viziera aurie care se deschide, cu un loc la interior pentru o minifigurina (neinclusa).
Baietii si fetele pot construi 3 seturi spatiale diferite: un astronaut articulat, un caine spatial futurist, cu picioare si coada articulate, sau un avion cu reactie, cu loc pentru o minifigurina (neinclusa) pentru a-l pilota. Toate cele 3 modele reprezinta minunate cadouri creative pe tema spatiului si sunt insotite de suporturi pentru etalare.
Jucariile LEGO Creator 3 in 1 sunt cadouri grozave pentru copii, oferind 3 modele diferite in fiecare cutie. Copiii vor fi incantati sa le construiasca si sa le reconstruiasca iar si iar. Seturile 3 in 1 ii bucura pe copii ore in sir si ofera o gama de modele care raspunde celor mai mari pasiuni ale celor mici, incluzand vehiculele super rapide, animalele uimitoare si scenele urbane detaliate.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală