Se încarcă...
Listă de dorințe

LEGO DUPLO: Aventura cu naveta spatiala 3in1 (10422)

Jucărie
245,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208738
  • Livrare la domiciliu
    p
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO DUPLO: Aventura cu naveta spatiala 3in1 (10422) - descriere

Jucarie 3 in 1 cu tematica spatiala, conceputa pentru joaca copiilor mici

3… 2… 1… lanseaza-te in misiuni de joaca pline de activitati cu jucaria de constructie si reconstructie Aventura cu naveta spatiala 3 in 1 (10422). Imaginatia micutilor de 3 ani+ isi ia zborul pe cand intra in rolul unui astronaut care exploreaza galaxia intr-o naveta spatiala, intalneste extraterestri si afla lucruri noi despre sistemul solar.
Aceasta jucarie cu tematica spatiala contine o multime de accesorii amuzante care stimuleaza joaca creativa. Prescolarii exploreaza noi orizonturi pe cand inventeaza aventuri distractive in spatiul cosmic pentru cele 2 figurine astronaut LEGO DUPLO, cum ar fi imprietenirea cu un extraterestru sau o iesire in spatiu pentru a repara racheta cu cheia mecanica de jucarie.
Sesiunile de joaca au mereu un aer de prospetime cu acest set de constructie 3 in 1 flexibil, care include multe caramizi si elemente interesante, care pot fi reconstruite in alte 2 vehicule spatiale, o baza planetara sau orice isi imagineaza cei mici. Dotata cu zimti rotativi, elice mobila, vinci functional, usi articulate si o caramida luminoasa, aceasta captivanta jucarie educativa ii ajuta pe prescolari sa dezvolte abilitati motorii fine.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Dánia. Az online vásárlás csak 18 éven felüliek számára engedélyezett. A LEGO elnevezés, a LEGO logó, a Minifigura, a DUPLO, a LEGENDS OF CHIMA, a NINJAGO, a BIONICLE, a MINDSTORMS és a MIXELS a LEGO Csoport védjegyei, és szerzői jogvédelem alatt állnak. ©2022 The LEGO Group. Minden jog fenntartva. Az oldal használatával elfogadod a használati feltételeket.

Din oferta noastră promoțională săptămânală