Se încarcă...
Listă de dorințe

LEGO Friends: Casele familiale ale lui Olly si Paisley (42620)

Jucărie
386,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208780
  • Livrare la domiciliu
    p
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Friends: Casele familiale ale lui Olly si Paisley (42620) - descriere

Jucarie de constructie pentru joaca pe roluri

Joaca creativa inseamna multa distractie cu setul LEGO Friends Casele familiale ale lui Olly si Paisley (42620), conceput pentru fete, baieti si copii de 7 ani si mai mari. Setul cu casute pentru papusi permite copiilor sa exploreze prietenia dintre vecinii Olly si Paisley si include 5 minipapusi, o micropapusa, 2 figurine animal de companie si accesorii.
Aceasta jucarie de constructie include casele cu etaj ale lui Olly si Paisley, plus o casuta in copac, asezata intre cele doua. in casa lui Olly se afla un living confortabil, cu accesorii pentru servirea ceaiului de dupa-amiaza si o baie la parter. in camera lui Olly se afla un pat si o farfurie cu hrana pentru pisica lui, precum si o noptiera si colectia sa de schite de moda.
Casa lui Paisley are o bucatarie cu o masa de dining, o plita si un frigider cu accesorii culinare. La etaj se afla dormitorul pe care Paisley il imparte cu sora sa mai mica. Tot aici isi tine si chitara si fotografiile cu prietenii. Acest set este o idee de cadou creativ pentru copiii care adora jucariile pe tema familiei si joaca pe roluri.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală