Se încarcă...
Listă de dorințe

LEGO Friends: Spitalul orasului Heartlake (42621)

Jucărie
386,90 Lei
Preț Final
  • Produs ID
    200208781
  • Livrare la domiciliu
    p
    Ultimele bucăți
  • Informaţii stoc
    Ultimele bucăți
  • Lansare
    01.01.2024
  • Garanție
    fără

LEGO Friends: Spitalul orasului Heartlake (42621) - descriere

Set de constructie cu spital pentru copii

Copiii carora le place sa se joace de-a doctorul au multe de explorat in setul LEGO Friends Spitalul orasului Heartlake (42621). Acest spital de jucarie este un cadou ideal pentru joaca pe roluri pentru fete, baieti si copii de 7 ani si mai mari. Include diferite zone si saloane, exact ca un spital adevarat, intre care un cabinet de consult, o unitate de maternitate, un cabinet de radiografie si o sala de recreere pentru angajati.
Numeroase povesti asteapta sa fie descoperite pe cand Autumn soseste pentru a primi o noua proteza de brat. Copiii vor adora sa-i duca pe vizitatori cu liftul functional pentru a-i cunoaste pe nou-nascutii din salonul de maternitate. Apoi pot crea si mai multe povesti in cabinetul de consult si in sala de recreere a angajatilor. Accesoriile atractive includ un aparat cu raze X, echipament medical si cadouri pentru pacienti. Exista si un elicopter si un heliport, plus un robot de asistenta si un caine de terapie.
Acest set de constructie este un cadou creativ pentru copii, iar kitul include o multime de accesorii, 5 minipapusi, 2 figurine bebelus si o figurina caine.

LEGO System A/S, DK-7190 Billund, Danemarca. Cumpărăturile online sunt permise doar persoanelor cu vârsta peste 18 ani. Numele LEGO, logo-ul LEGO, Minifigure, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, NINJAGO, BIONICLE, MINDSTORMS și MIXELS sunt mărci comerciale ale Grupului LEGO și sunt protejate prin drepturi de autor. ©2022 Grupul LEGO. Toate drepturile rezervate. Folosind această pagină, acceptați termenii de utilizare.

Din oferta noastră promoțională săptămânală